Наші проекти весною-влітку 2023

SWC2022-69

(російська внизу)

Дорогі друзі! Останній рік був важким для нас всіх. Але в той же час ми змогли зробити декілька змістовних проектів. В різних мовних походах з нами прийняли участь більше 100 учасників (багато з них з України), і вони не тільки побачили австрійські гори, а і вивчили справжню гору слів українською, німецькою і російською!

І в 2023 році ми плануємо нові походи. Ось наші цілі на весну і літо:

03-06 серпня: SprachWanderCamp – похід з ночівлею в колибі біля Ліцена і вершинами більше 2000 метрів.
Докладна інформація і реєстрація тут.

06 травня: SprachWanderTag - одноденний похід біля Ґраца.

Коли: субота, 06 травня 2023
Куди: Rote Wand біля Mixnitz

Місце зустрічі – о 8:50 на головному вокзалі Ґраца біля квиткових автоматів або о 9:40 на вокзалі Mixnitz-Bärenschützklamm.

З Ґраца до Міксніца ми поїдемо потягом (електричкою) S1 о 9:05. Не запізнюйтесь, купуйте білети заздалегідь або, якщо на вокзалі, треба прийти дещо раніше за 8:50. Назад ми скоріш за все поїдемо електричкою о 18:19, яка прибуває о 18:55 на Ґрацський вокзал.

Квиток купуйте, будь ласка, самостійно. На маршруті немає кафе або колиби, тому візміть достатньо води і їжі (бутербродів тощо). Також необхідно одягти гірські черевики або трекінгові кросівки з рифленою підошвою (їх можна дешево купити секонд-хенд на сайті www.willhaben.at).

Якщо буде сильний дощ, похід не відбудеться. Але про це ми повідомимо зареєстрованим учасникам окремо.

Якщо ти хочеш піти з нами на SprachWanderTag 06.05., напиши, будь ласка, короткий мейл, де ти надаєш своє ім’я і прізвище і рівень знання іноземної мови (німецької) на sprachwandercamp@gmail.com. Кількість місць обмежена! Якщо ти хочеш записатися в похід в серпні, заповнюй реєстраційну форму на сайті.

Ми дуже чекаємо на нові мовні походи з вами!

(українська вверху)

Дорогие друзья! Прошедший год был непростым для всех нас. В то же время мы смогли провести несколько интересных проектов. В языковых походах с нами приняли участие более 100 человек, многие из них из Украины, и они не только походили по австрийским горам, но и выучили настоящую гору слов по-немецки, по-украински, по-русски.

И в 2023 году мы планируем новые походы. Вот наши цели на весну и лето:

03-06 августа: SprachWanderCamp – поход с ночевкой в хижине недалеко от города Лицен и вершинами более 2000 метров.
Подробная информация и регистрация тут.

06 мая: SprachWanderTag - однодневный поход возле Граца.

Когда: суббота, 06 мая 2023
Куда: Rote Wand возле Mixnitz

Место встречи – в 8:50 на главном вокзале Граца возле билетных автоматов или в  9:40 на вокзале Mixnitz-Bärenschützklamm.

Из Граца в Миксниц мы поедем на поезде (электричкой) S1 в 9:05. Не опаздывайте, покупайте билеты заранее. Или, если надо купить билет на вокзале, приходите немного раньше, чем 8:50. Назад мы скорее всего поедем на электричке в 18:19, которая прибывает в Грац в 18:55.

Пожалуйста, позаботьтесь сами о билетах на поезд. На маршруте нет кафе или хижины, поэтому возьмите достаточно воды и еды (бутербродов и т.п.). Также необходимо иметь горные ботинки или треккинговые кроссовки с рифленой подошвой (их можно дешево купить секонд-хенд на сайте www.willhaben.at).

Если будет сильный дождь, поход отменится. Про это мы сообщим зарегистрированным участникам отдельно.

Если ты хочешь пойти с нами в SprachWanderTag 06.05., напиши, пожалуйста, короткий имейл, в котором ты сообщаешь свои имя и фамилию, а также уровень немецкого, на sprachwandercamp@gmail.com. Количество мест ограничено! Если ты хочешь записаться в поход в августе, заполняй до 1-го мая регистрационную форму на сайте.

Мы уже очень ждем новых языковых походов с вами!